Naša adresa | Google mapsUl. kralja Zvonimira 18, 53220, Otočac
Nazovite nas!053 773 690

MENTAPHARM | O nama

Ljekarna s tradicijom

Ljekarnička jedinica Otočac, ZU Ljekarne Mentapharm, osnovana je na temeljima biljne ljekarne Mentha, koja je započela s radom 1996.g.

S ciljem unapređenja ponude i usluge prema pacijentima, 2001.g. svoju je djelatnost preregistrirala u prvu privatnu klasičnu ljekarnu u županiji, a tri godine poslije prerasta u ljekarničku ustanovu Mentapharm. Osnivanjem ljekarne na današnjoj lokaciji, u obiteljskoj kući Častek, poznatih ljekarnika grada Otočca, s ponosom možemo reći, da nastavljamo tradiciju ljekarništva na mjestu prve ljekarne osnovane na ovom području krajem 18.st.

Prva ljekarna na ovom području

Tijekom svih ovih godina, ljekarna se prema pacijentima profilirala kroz stručni i profesionalan pristup, savjetodavnu ulogu, te široki asortiman lijekova, dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i kozmetike.

Mentapharm svim korisnicima uvelike olakšava pronalazak lokacije jer se ZU ljekarna Mentapharm nalazi u samoj jezgri Grada Otočca, uvijek dostupna svima na par koraka udaljenosti od glavnog trga.

Ljekarna Mentapharm nije samo zdravstvena ustanova, već je ljekarna s tradicijom, koju svi stanovnici Gacke doline jako dobro poznaju kao mjesto dobre ljekarničke prakse i zdravstvene skrbi.

Mentapharm danas

Naša vizija ljekarne je mjesto gdje pacijent dolazi s punim povjerenjem,
a zauzvrat dobiva najkvalitetnije informacije i ljekarničku skrb.

Kroz 27 godina iskustva, unaprijedili smo ljekarništvo u ovom području kroz kvalitetno educiranje pacijenata i brigu o zdravlju naših korisnika.

Mentapharm kontinuirano napreduje i slijedi moderni način poslovanja, pritom ne zapostavljajući tradicionalni pristup ljekarništvu. Naša glavna motivacija je održavanje zdravlja i dobrobiti pacijenata. Tu smo za Vas!