Naša adresa | Google mapsUl. kralja Zvonimira 18, 53220, Otočac
Nazovite nas!053 773 690

MENTAPHARM | Savjeti i članci

datum objave: 20.10.2023.

HRVATSKI DAN LJEKARNI

Obaviještavmo vas da se 29.listopada obilježava Hrvatski dan ljekarni. Cilj je promicanje ljekarništva i ljekarničke struke te omogućiti dostupnost stručnog savjetovanja o pravilnoj uporabi lijekova, očuvanja zdravlja te prevenciji bolesti u svrhu poboljšanja kvalitete života.
datum objave: 05.10.2023.

LISTOPAD MJESEC BORBE PROTV RAKA DOJKE

Drage naše, kao i uostalom sigurno znate , listopad je mjesec u kojem se želi probuditi svjesnost i važnost o pravovremenom pregledu dojki.
datum objave: 27.9.2023.

SVJETSKI DAN SRCA

Povodom Svjetskog dana srca darujemo našim pacijentima 10% na sve OMEGA -3 masne kiseline i KOENZIM Q10 proizvode koji imaju dokazano učinkoviti pozitivan učinak na sprječavanje kardiovaskularnih bolesti, BESPLATNO MJERENJE TLAKA I SAVJETE LJEKARNIKA.
datum objave: 14.9.2023.

Kvercetin - prirodna obrana od alergija uzrokovanih cvjetanjem ambrozije

Vrlo snažna kombinacija kvercetina sa vitaminom C. Saznajte kako Vam Kvercetin Plus C može pomoći u obrani od peludi ambrozije!
datum objave: 7.9.2023.

Rodiola - adaptogen koji podiže energiju i štiti zdravlje

Sadrži više od 140 aktivnih tvari koje koristi za smanjenje umora i iscrpljenosti, poboljšanje kognitivnih funkcija, pažnje i subjektivnog osjećaja mentalnog blagostanja.
datum objave: 7.9.2023.

Adaptogeni - prirodna zaštita od stresa

Upoznajte adaptogene - prirodne tvari koje štite zdravlje i brane organizam od stresa.
Zašto su neke biljke adaptogeni i kakav utjecaj imaju na organizam, saznajte u ovom članku!
datum objave: 6.9.2023.

Astaksantin - top proizvod ljeta

Ljeto nam se vratilo..Mislite li na zdravlje vaše kože? Preporuka stručnjaka - uz korištenje krema za sunčanje za visokim zaštitnim faktorom, dermatolozi preporučuju uzimanje dodataka prehrani, kao što je ASTAKSANTIN